zaterdag 6 juni 2020

Nieuwsjes 2 juni 2020 – 5 juni 2020



·         Deze week zijn we terug gestart, de kleuters hadden elkaar duidelijk gemist. Alleen maar blije gezichtjes in de klas. 😊

-      We hebben verder gewerkt aan het thema sprookjes, die we reeds gestart waren in de thuisbundels.

Er staat elke dag een ander sprookje in de kijker. Eerst kwam het sprookje van Sneeuwwitje aan ‘t bod. Hierna volgden de sprookjes van Roodkapje en de 3 Biggetjes. De kinderen waren zeer betrokken.

Volgende week zijn het de sprookjes van Hans en Grietje, Klein Duimpje, Doornroosje, Mevrouw Holle en De wolf en de zeven geitjes die de kinderen zullen zien.


-      Hoera!!! Deze week hebben wij de verjaardagen van Ariana en Hadia gevierd die allebei tijdens de lockdown 5 jaar zijn geworden! Een hele dikke proficiat!

-      In de nieuwsbrief van onze school staat de data van de klasfoto verkeerd!. Het is niet dinsdag 16 juni MAAR WEL donderdag 18 juni 
-      Graag aandacht voor het volgende:

Kom zeker op tijd: ‘s morgens ten laatste om 8u30 tot 11.40 uur en ’s middags ten laatste om 13u10 tot 16.00 uur (15.00 uur op vrijdag).Als u toch te laat zou komen dan moet u zich aanmelden op het secretariaat (langs de Gistelse Steenweg). 

Tijdens het middagmaal drinken de kinderen water uit hun eigen drinkfles, geef dus geen sapjes mee met uw kleuter! 

Fijn weekend allemaal

Groetjes juf Jasmien


Geen opmerkingen:

Een reactie posten