zondag 19 januari 2020

Nieuwsjes 20 januari 2019 - 24 januri 2019

- Tijdens ons project rond gezonde voeding hebben wij reeds veel nieuwe (exotische) fruitsoorten leren kennen. We proefden passievrucht, kaki, granaatappel en volgende week leren we ananaskers van dichterbij kennen.
Samen met ons tiktakspel dronken we vrijdag van een lekker brikje melk en proefden we van donkere chocolade, wat was die bitter!



- Deze week knutselden we fruit en groentenmannetjes. We gebruikten onze fantasie en gingen creatief aan de slag met verschillende soorten materiaal. Volgende week gaan we een fruit-en groentenmandje maken.




- Graag willen de kleuters een bezoekje brengen aan de fruit-en groetenwinkel in de buurt. We kiezen ervoor om samen naar de 'Versmarkt' te gaan (winkel op de hoek Zandstraat met Gistelse steenweg)

- Samen denken we na over een gezond gerechtje die we in de loop van de week gaan klaarmaken.

- Zoals jullie eerder konden meevolgen op de blog leggen wij in de klas de klemtoon op het 'samen spelen-samen delen met elkaar. Dit alles proberen we in een rustige sfeer te doen. We spelen in de klas met op de achtergrond wat klassieke muziek, lassen pauzes in door af en toe samen enkele relaxatieoefeningen te doen,....
Ook voor jullie is het misschien wel leuk om de dag in alle rust te beginnen. Daarom worden jullie uitgenodigd op 'koffieklets' in de stille ruimte van de school. Dit gaat door op woensdag 22 januari en 19 februari van 8.10 tot 8.45u. (zie brief)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten