zondag 17 november 2019

Nieuwsjes 18 november 2019 - 22 november 2019

- Deze week gaan we verder met onze kabouters.

- Ondertussen is de Sint in het land en laten we stilletjes aan de sint en pietspulletjes binnenglijden in onze klas.

- Op woensdag 27 november gaan we op bezoek naar het woonzorgcentrum 'het Hallenhuis' te Sint-Andries (Pastoriestraat 1B)   https://www.mintus.be/wzc-hallenhuis-3

Dankzij de mama van Oscar  mogen wij samen met de hulp van een ergotherapeut en de bejaarden enkele spelletjes spelen. Ze verwachten ons daar rond 9.15u om mee te spelen met enkele spelletjes en we krijgen daar een sapje en een koekje. Rond de middag zijn we terug op school.

Wie kan ons helpen met vervoer om ons naar het Hallenhuis te brengen? Uiteraard wie ons brengt, mag ter plaatste de activiteit bijwonen.

Laat je mij zo snel mogelijk (mondeling of via mail) weten indien je kan rijden?

- Vullen jullie de briefjes voor het oudercontact in zodat ik zo snel mogelijk een uurschema kan opmaken? Bedankt. Dit schema stuur ik later via mail naar iedereen door.

- We vinden het heel fijn als je op tijd naar school komt. De start van de dag is een belangrijk moment in onze klassen. We houden een kringmoment, luisteren naar elkaar en beginnen de dag rustig. We hebben uiteraard begrip voor de drukte tijdens de ochtend.
foto van Basisschool Zandstraat.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten