zondag 17 maart 2019

Nieuwsjes 18 maart 2019 - 22 maart 2019

- We hebben Ibrahims verjaardag in de klas gevierd. De foto's kan je terugvinden onder het label 'jarigen'.
Bedankt voor de mooie puzzel!

- Deze week krijgen we voor de laatste keer een gratis stuk fruit via "oog voor lekkers". Vele kleuters leerden proeven van de verschillende fruitsoorten.

- Vorige week was een themaloze week. Tijdens die week was er heel veel interesse voor het spelen met playmobil en lego. Kleuters mochten dan ook vrij kiezen voor een grote playmobil/lego inkleurplaat.
Ook onze schilderstafel werd goed gebruikt!

- Heel wat boekjes werden meegebracht. Tijdens het kijken in boekjes maakten de kleuters onze poppenkasthoek donker met een deken. Zo kwamen ze op het idee om kampen te bouwen.

- Deze week gaan we hiermee verder door met dekens, wasspelden en kussens een kampje te bouwen of een gezellig plekje te maken. Hiervoor zullen onze tafels zeker en vast dienst doen.

- In de laatste 2 weken gaan we met bloemen aan de slag tijdens het projectje lente en Pasen.

- De jeugdboekenmaand is bezig. Dit jaar is het thema 'vriendschap'.
Binnenkort organiseren we samen met enkele klassen van de lagere school een voorleesmoment voor de kleuters. Heb je thuis boekjes rond het thema vriendschap, mag je dit zeker meegeven met je kleuter naar de klas. (graag het boekje voorzien van naam). We kunnen ze dan ook gebruiken voor het voorleesmoment.

- Niet vergeten: woensdag 20 maart is er staking! (zie brief)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten