zondag 14 januari 2018

Nieuwsflash 15 januari 2018 - 19 januari 2018

-Onze eerste week van het 2e trimester zit er weer op. We maakten er een rustige week van. Kleuters zijn blij om elkaar na 14 dagen terug te zien!
-Ik zag verschillende keren Minions voorbijlopen in de klas dankzij Oscar die spontaan zijn verkleedonesie meebracht. Tomara had een tasje mee met enkele leuke spulletjes die druk bestudeerd werden tijdens het vrije spel. Weet je dat er een vogeltje bijzat die echt kan fluiten?
We gingen volop schilderen. Onze zelfportretten kan je samen met de portretten van het derde kleuter bewonderen in de eetzaal. (tot eind januari) Er was opnieuw veel interesse in het vrij knutselen.
De kleuters wilden graag met knikkers spelen. Deze kwamen terecht in de bouwhoek. Er werd volop geƫxperimenteerd samen met de kleine rollen en grote buizen. Als laatste kwamen de knikkers terecht in de verfpotjes met als resultaat enkele mooie knutselwerkjes.

-Maandag gaan we van start met het thema de ruimte. Odiel bracht reeds een astronautenpak en playmobilruimtemannetje mee. Wie thuis nog leuk materiaal heeft, mag dit meebrengen naar de klas.
- Op de blog vind je een filmpje van het zonnestelsel. Maandag gaan we hiermee van start.


                                  Afbeeldingsresultaat voor astronaut

Geen opmerkingen:

Een reactie posten