zondag 12 november 2017

Nieuwsflash 13 november 2017 - 17 november 2017

- Onze eerste themaloze week zit erop. Kleuters genoten volop van het spelen in de verschillende hoeken, spelen van gezelschapsspelletjes, I-pads en elk op zijn eigen manier creatief bezig te zijn. Foto's vinden jullie terug onder het rubriekje 'thema'. Ook vinden jullie nog sfeerbeelden uit de klas van ons thema 'de politie'.

- De kleuters vinden het super om met hun fluo-hesje naar school te komen. Elke morgen kleven ze zelf een sticker op hun kaart. (actie helm op, fluo top!) Ook de kleuters die met een fietshelm naar school komen, verdienen een sticker.
Wie nog geen fluo-hesje heeft, kan nog altijd eentje krijgen. Laat het gerust weten.
- Wil iedereen er blijvend de aandacht aan geven om op de speelplaats bij de zwaaihandjes te blijven staan zodat het afscheid in de rij vlot kan verlopen.
- In de herfst-en winterperiode blijven wij op maandagnamiddag fietsen. Alleen als het heel slecht weer is, mag de fiets thuis blijven.

- Maandag starten we met ons thema 'superhelden'. Ik kreeg reeds wat verkleedkledij van Odiel, waarvoor dank. Als er nog andere kleuters zijn die speelgoed, verkleedkledij, boekjes,.. hebben rond dit thema mag je dit meebrengen naar de klas.
Ook de oude, brede platte verfborstels zijn welkom! Iedereen wil hiermee graag zijn eigen superheld knutselen.



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten