zondag 15 januari 2017

Nieuwsflash 16 januari 2017 - 20 januari 2017

- De voorbije week hebben we geen thema uitgewerkt in de klas. We hebben opnieuw tijd gemaakt om naar elkaar te luisteren en te vertellen, vrij te tekenen + schilderen en het spelen van Smart Games. Samen stapten we naar het Noordveld waar we konden genieten van het toneel kladeradatch. Wellicht hoorde je eigen sloeber er wat over te vertellen. Na het toneel kregen de kleuters de kans om iets te tekenen of schilderen rond het toneel.
- We zitten nog altijd in de donkere dagen. Kleuters gaan naar school wanneer het donker is en 's avonds na schooltijd. Blijven jullie erop toezien dat je kind zijn/haar fluohesje aan heeft?
- In de klas hebben we opnieuw bezoek van vervelende beestjes. Het zijn de luisjes. Er zijn heel wat kleuters reeds behandeld door mama/papa en zijn opnieuw luisvrij. Willen jullie dit even nakijken bij je eigen kind en indien nodig het haar wassen met een goede luizenshampoo.

-Vanaf maandag gaan we van start met het thema "De Noord-en Zuidpool". We gaan de ijsberen en pinguïns van dichterbij bekijken. 
Hebben jullie thuis materiaal (boekjes,verschillende pooldieren,...) rond dit thema, mag je dit meebrengen naar de klas. Graag alles naamtekenen. Na afloop van het thema krijgt iedereen alles terug mee naar huis.


                                  Afbeeldingsresultaat voor ijsberen en pinguins           

Geen opmerkingen:

Een reactie posten