vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsflash 7 oktober - 14 oktober 2017

- Alvast een hele dikke proficiat aan de jarigen, Axelle, Ensar, Eva en Aïcha in de maand oktober.
- Aïcha is jarig op zaterdag 22 oktober en als verrassing zal haar mama op maandag 24 oktober een ontbijt met broodjes en sap meebrengen naar de klas. Die maandagochtend hoef je niet veel te ontbijten zodat je nog een plaatsje kan overhouden om te smullen van de lekkere broodjes. We kijken er al naar uit!
- Wil iedereen eraan denken om de grote doorschijnende map (A4) en klein heen-en weermapje van je sloeber terug mee te geven naar de klas.
- Maandag 10 oktober gaan we van start met het nieuwe thema "dieren in het bos". We staan dan ook wat langer stil bij de "bosuil". (dit op vraag van onze Nicolas)
In dit thema gaan we heel wat knutselen, schilderen en boetseren.
Om ons knutselwerkje rond het bos te kunnen maken, hebben we heel wat takken nodig.
- Zondag 9 oktober start de week van het bos!
Wie al eens met mama, papa, oma of opa naar het bos gaat, kan stevige takken (maximum diameter van 2cm, zodat deze nog te verknippen zijn met de snoeischaar) verzamelen en meebrengen naar de klas. Dit zou een hele grote hulp zijn en zo heeft iedereen een steentje bijgedragen tot ons bosknutselwerk.
- Ondertussen hebben jullie de brief voor het bos ontvangen. Willen jullie die zo snel mogelijk invullen zodat ik zicht krijg op het aantal mensen die ons kunnen brengen naar het bos en terugrijden.

Lieve bosgroetjes

Juf Isabelle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten